Home / Brummen-Regiobode / Omega-lezing in Koffie en Tijd

Omega-lezing in Koffie en Tijd

BRUMMEN – In de koffie- en theeschenkerij Koffie en Tijd in Brummen wordt op maandag 25 februari om 13.30 uur een Omega-lezing gehouden. De titel is Unsolved mysteries – Bermuda Triangle and More (onopgeloste mysteries-Bermuda driehoek en meer). Er wordt ingegaan op ‘een kosmisch plan om wereldwijd met elkaar in eenheid/ vrede te leven’. “Uniek is dat tijdens de lezing de Omega-energie vrijkomt, die een zuiverende werking heeft”, aldus de organisatie. De lezing is in eenvoudig Engels, informatie eromheen en de nabespreking zijn in Nederlands. De (gratis) lezing duurt ongeveer een uur. Koffie en Tijd bevindt zich aan de Arnhemseweg 18a in Brummen. Meer informatie en aanmelden: info@liesbethdegroot.com, tel. 06 – 49645026.

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.