Home / Rheden-Regiobode / Officiële opening zuidelijk stationsgebied Dieren

Officiële opening zuidelijk stationsgebied Dieren

DIEREN – Het zuidelijk stationsgebied van de Traverse Dieren is klaar. Gedeputeerde Conny Bieze verricht de officiële opening tijdens een feestelijke middag op zaterdag 16 februari.

Er is voor deze middag een feestelijk programma gesteld, dat duurt van 13.00 tot 16.00 uur. De officiële openingshandeling wordt om 13.30 uur verricht op het busplein. Bezoekers kunnen genieten van muziek, een hapje en drankje. Er zijn daarnaast verschillende activiteiten voor jong en oud. De jongste gasten kunnen schatgraven, in de zweefmolen en genieten van een springkussen. Verder worden er fietstips gegeven en is er cabaret voor tieners en volwassenen. Voor het schatgraven, de fietsclinic en cabaretvoorstellingen is aanmelding via www.traversedieren.nl nodig. Voor schoolgaande kinderen is een stempelkaart beschikbaar. Deze wordt op scholen uitgedeeld en zijn beschikbaar in de feesttent op het Stationsplein. Met deze kaart kunnen de kinderen meedoen met alle activiteiten en een portie poffertjes halen. Voor wie alle stempels heeft gehaald, staat een leuk presentje klaar.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.