Home / Brummen-Regiobode / Nu FF Anders-dienst in Kruiskerk

Nu FF Anders-dienst in Kruiskerk

EERBEEK – Vorig jaar in februari was er een Nu FF Anders-dienst in de Kruiskerk in Eerbeek over het halen van je doelen. Velen hebben toen hun doelen genoteerd op een kaartje, dat de Protestantse Gemeente uiteraard heeft bewaard. Inmiddels is er een jaar voorbij gegaan en is de kerk best benieuwd of de opgeschreven doelen zijn gehaald. Daarom is er een op zondag 3 februari om 09.45 uur een nieuwe Nu FF Anders-dienst om de resultaten te bespreken.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.