Home / Rheden-Regiobode / NLdoet in Velp

NLdoet in Velp

VELP – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart wordt de landelijke vrijwilligersactie NLdoet gehouden. Het Loket Vrijwillige Inzet van RadarUitvoering gaat op die dag samen met partners en bewoners de uitdaging aan om zoveel mogelijk tuintjes van (kwetsbare) inwoners op te knappen. Voor de beide dagen wil de organisatie een zo groot mogelijke groep vrijwilligers bij elkaar brengen die de tuinen van bewoners van Velp netjes gaan maken.De vrijwilligers gaan aan de slag met het snoeien en onkruidvrij maken van de tuintjes van mensen die dit zelf niet kunnen doen en niet iemand kennen die dit voor hen wil doen. Vrijwilligers die die dag de handen uit de mouwen willen steken kunnen zich aanmelden via de website www.nldoet.nl

fokan@radaruitvoering.nl

Tel. 06-83626763

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.