Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe wandelgids Achterhoek

Nieuwe wandelgids Achterhoek

REGIO – Wandelliefhebber Bart van der Schagt, ook bekend als WandelBart, heeft een nieuwe wandelgids over de Gelderse Achterhoek uitgebracht. De gids bevat 22 wandelroutes in de provincie Gelderland, verspreid over de gehele Achterhoek en IJsselvallei. De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Alle WandelBart provinciewandelgidsen zijn te koop bij de boekhandel, bol.com of via de website www.wandelbart.nl. Buiten Nederland zijn de gidsen alleen op de website te bestellen. De gidsen kosten 14,95 euro.

Lees ook

Mariëlle Freeman wint fotowedstrijd Kunstwandelroute

HUMMELO – Mariëlle Freeman uit Houten won de fotowedstrijd van de Kunstwandelroute met bovenstaande foto. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.