Nieuwe trainer Dierensche Boys

DIEREN – Gerben Matser wordt na de zomer de nieuwe trainer-coach van Voetbalvereniging Dierensche Boys. Matser, nu werkzaam bij Sportclub EDS, volgt Giovanni Zweers na drie seizoenen op.

Dierensche Boys is zeer blij met de komst van Gerben Matser. De club verwacht dat onder leiding van Matser nieuwe impulsen gegeven kunnen worden aan het beleid dat de vereniging voorstaat.
Gerben Matser, 48 jaar oud, beëindigt na drie seizoenen zijn dienstverband bij Sportclub EDS om de overstap te maken naar Voetbalvereniging Dierensche Boys. Voordat Matser aan de slag ging bij EDS was hij onder andere werkzaam als hoofdtrainer bij ZVV de Hoven en bij VV Dieren. Daarnaast is hij zelf jarenlang actief geweest als voetballer, als jeugdspeler bij Worth Rheden, op zijn 17e heeft hij de overstap gemaakt naar VV Rheden en op zijn 26e heeft hij zich opnieuw weer aangesloten bij Worth Rheden. “Naast zijn voetbaltechnische kwaliteiten wordt Matser zeer zeker gewaardeerd om zijn vermogen een eenheid te versterken”, aldus de Dierense Boys in een aankondiging. “Hij wordt gezien als een echte clubman en wij denken dat hij zich snel zal thuis voelen bij Dierensche Boys.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.