Home / Nieuws / Nieuwe Maatjes Rheden-Rozendaal

Nieuwe Maatjes Rheden-Rozendaal

RHEDEN/ROZENDAAL – SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal heeft er weer vier nieuwe opgeleide en gecertificeerde maatjes bij. “En dat is hard nodig ook, want er ligt een boel werk te wachten voor de Maatjes”, aldus de stichting. Op de foto staan de nieuwe maatjes. Van links naar rechts zijn dat Geeske, Jacob, Monique en Gery. Zij gaan mensen in Rheden en Rozendaal helpen bij het op orde krijgen van de financiën. Bijvoorbeeld als het gaat om (de dreiging van) schulden of als er brieven van incassobureaus op de deurmat vallen en ‘je niet meer weet waar je moet beginnen’. Samen met een maatje kunnen mensen dan kijken wat ze moeten doen. Ook helpen de vrijwilligers als mensen niet kunnen rondkomen. Mensen die hulp van een SchuldHulpMaatje willen, kunnen zich melden bij renskeh.schuldhulpmaatje@gmail.com.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.