Home / Rheden-Regiobode / Natuurmonumenten zoekt jeugdbegeleiders

Natuurmonumenten zoekt jeugdbegeleiders

RHEDEN – Natuurmonumenten is op zoek naar jeugdbegeleiders. Dat zijn vrijwilligers die kinderen begeleiden tijdens een bezoek aan Nationaal Park Veluwezoom en het bezoekerscentrum in Rheden.

Jaarlijks brengen veel kinderen (en ouders) een bezoek aan Nationaal Park Veluwezoom en het bezoekerscentrum. Door het bezoekerscentrum wordt voor de doelgroep jeugd veel georganiseerd. Natuurmonumenten wil zo kinderen enthousiast maken over de natuur en laten kennismaken met OERRR, het jeugdlidmaatschap van Natuurmonumenten.
Voor uitbreiding van het huidige scholenteam, het jeugdteam en voor het nieuwe team kinderfeestjes zijn begeleiders nodig. Gezocht worden mensen die het leuk vinden om met kinderen tussen de vier en twaalf jaar te werken, ervaring hebben met het begeleiden van jeugdgrepen, affiniteit hebben met de natuur en dit graag willen en kunnen delen met kinderen en woonachtig is in Rheden of omgeving.
Natuurmonumenten biedt nieuwe vrijwilligers een opleiding. Belangstellenden kunnen hun reactie sturen aan Tonnis Boersma, t.boersma@natuurmonumenten.nl of tel 026-4979100 of 06-10225298.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.