Home / Nieuws / Nachtwachter van OERRR op Veluwezoom

Nachtwachter van OERRR op Veluwezoom

RHEDEN – Nationaal Park Veluwezoom valt zaterdagavond 2 maart te ontdekken onder leiding van de Nachtwachter. Die leert de dagmensen de geheimen van de nacht kennen. Daarbij hoort ook een heel speciaal taaltje dat je moet leren om de nacht te kunnen begrijpen. De wandeling start bij het Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Stukje bij beetje worden de dagmensen zo door de nachtwachter ingewijd in de geheimen van de nacht. De wandeling duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten voor deelname bedragen (voor kinderen en begeleider) 5 euro voor leden en kinderen van OERRR en 8 euro voor niet-leden. Aanmelden doe je via de website van Natuurmonumenten. Maximaal 1 begeleider is toegestaan per kind (7 tot 12 jaar). Zaklampen zijn verboden om mee te nemen en deze activiteit is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn. Aanmelden voor de wandeling kan bij het Bezoekerscentrum of via de website.

www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.