Home / Doesburg-Regiobode / Naar het filmhuis met Spanso

Naar het filmhuis met Spanso

DIEREN – De leden van Spanso 55+, de soos in Spankeren, kunnen dinsdag 12 februari het filmhuis in Dieren bezoeken. Die middag draait het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazangeres Maria Callas aan de hand van nooit eerder vertoonde video’s en foto’s. Maria by Callas is de titel van de film. De aanvang is 14.30 uur. Deelnemers kunnen voorafgaand aan de film, vanaf 14.00 uur, een kopje koffie of thee krijgen bij Theothorne.

Lees ook

Steun de Martinikerk met een kalenderpagina

DOESBURG – Er zijn nog flink wat pagina’s te koop voor de scheurkalender van Doesburg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.