Home / Rheden-Regiobode / Minilessen op Titus in Velp

Minilessen op Titus in Velp

VELP – Op Titus Brandsma in Velp worden woensdagavond 20 februari tussen 19.00 en 20.30 uur minilessen gegeven. Deze zijn bedoeld voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool en hun ouders.

Tijdens deze minilessen maken leerlingen én ouders kennis met Titus Brandsma. Diverse vakken komen aan bod, zoals engels, scheikunde en techniek. Tijdens de minilessen laten de docenten zien hoe op Titus Brandsma les wordt gegeven en wat de structuur in de lessen is. Ouders en leerlingen krijgen apart van elkaar een aantal minilessen.
Titus Brandsma biedt havo en mavo aan. Verder kent de school een Wereldklas. Deze klas is bedoeld voor leerlingen voor wie de stap naar het voortgezet onderwijs nog te groot is. In een jaar wordt gewerkt aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen van 11 tot en met 13 jaar. Het onderwijsconcept is uniek in de regio. Leerlingen komen dan ook soms van ver om naar de Wereldklas te kunnen.

De minilessen vinden plaats bij Titus Brandsma aan de Reigerstraat 25 in Velp. Opgave vooraf is gewenst en kan via tel. 026-3633836 of www.arentheemcollege.nl/aanmeldenminilessenTB.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.