Home / Rheden-Regiobode / Minilessen op Het Rheden

Minilessen op Het Rheden

DIEREN / ROZENDAAL – Scholengemeenschap Het Rhedens verzorgt op dinsdag 12 en woensdag 13 februari minilessen voor leerlingen uit groep acht van de basisschool. Dit zijn verkorte lessen, waarin de kinderen vast kunnen kennismaken met de school en de docenten.Iedere leerling die wil weten hoe een gewone lesdag op Het Rhedens is, kan zich inschrijven via de website van de school. Het Rhedens heeft twee locaties in Dieren en één in Rozendaal. De minilessen zijn op beide dagen van 13.00 tot 15.00 uur. Locatie De Tender in Dieren biedt alleen woensdag minilessen aan.

www.hetrhedens.nl

Lees ook

Gerda uit Ellecom fietst naar Rome

ELLECOM/ROME – Gerda Meijer uit Ellecom heeft onlangs samen met een vriendin na 40 dagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.