Home / Brummen-Regiobode / Miggelenberg wint Zoover Award

Miggelenberg wint Zoover Award

HOENDERLOO – Op de Vakantiebeurs in Utrecht ontving Landal Miggelenberg in Hoenderloo, samen met nog twee parken van Landal GreenParks, een Gouden Zoover Award. Nog eens zeven parken van de vakantieaanbieder werden bekroond met een Zilveren Award. “We zijn bijzonder trots op de beoordelingen van onze gasten. Het is een mooie erkenning van alle inspanningen om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden ” aldus Maarten Jansen, General Manager van Landal Miggelenberg.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.