Home / Rheden-Regiobode / Middachten zoekt gastheren en -vrouwen

Middachten zoekt gastheren en -vrouwen

DE STEEG – Landgoed Middachten zoekt voor vrijwilligers voor in de oranjerie. De oranjerie biedt ‘s winters plaats aan kuipplanten die gevoelig zijn voor vorst. Na de ijsheiligen gaan ze naar buiten en van 1 juni tot en met 30 september wordt de oranjerie omgetoverd tot een ontvangstruimte met theeschenkerij.

Bezoekers kopen hier hun toegangskaartje, drinken hier koffie/thee, kopen er een souvenir en kunnen er terecht met vragen. Om dit allemaal mogelijk te maken werken in de oranjerie zo’n dertig vrijwilligers als gastheer of -vrouw. Voor het komend seizoen zijn extra vrijwilligers nodig.
Middachten is op zoek naar mensen die bij voorkeur ervaring hebben in de horeca, een bezoekerscentrum of andere publieksfunctie en thuis zijn in kassasystemen, pinbetalingen of bereid zijn dit te leren. Daarnaast moeten nieuwe vrijwilligers bereid zijn zich te verdiepen in het landgoed, zodat ze vragen van bezoekers kunnen beantwoorden. Tevens zijn enthousiasme, klantgerichtheid, behulpzaamheid en flexibiliteit onmisbaar. Een pre is ook als de nieuwe collega naast het Nederlands met Engels en Duits uit de voeten kan. De gastheer of -vrouw moet gemiddeld een dagdeel in de twee weken beschikbaar zijn.

Foto: Anke Opdam

www.middachten.nl

Jan Jansen, tel. 06-44638262

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.