Home / Rheden-Regiobode / Meditatie in de Oude Jan

Meditatie in de Oude Jan

VELP – Op dinsdag 19 februari is er weer een meditatie in de Oude Jan in Velp. De bijeenkomst begint om 20.00 uur met een ontmoeting met koffie en thee. Na ongeveer tien minuten wordt de stilte opgezocht. Meditatie is een moment van verstilling, onthaasten, reflectie op een tekst en op de eigen levensweg. Aan de hand van muziek en meditatieoefeningen proberen de deelnemers de innerlijke stilte te vinden. De kerk wordt in stilte verlaten om 21.00 uur. Deelnemers doen er goed aan een vest of fleecedekentje mee te nemen, want de Oude Jan wordt niet verwarmd. De begeleiding is in handen van Janneke Bron. Deelnemers betalen een vrijwillige bijdrage.

www.pknvelp.nl

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.