Home / Rheden-Regiobode / Meditatie in de Oude Jan

Meditatie in de Oude Jan

VELP – In de Oude Jan in Velp is op dinsdag 5 februari weer een meditatie. Om 20.00 uur is er eerst ontmoeting met koffie en thee. Na ongeveer 10 minuten wordt de stilte opgezocht. Meditatie is een moment van verstilling, onthaasten, reflectie op een tekst en op de eigen levensweg. Aan de hand van muziek en meditatieoefeningen wordt geprobeerd de innerlijke stilte te vinden. De kerk wordt om 21.00 uur in stilte verlaten. Deelnemers wordt aangeraden een vest of fleecedekentje meenemen, want de Oude Jan wordt niet verwarmd. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De meditatie wordt begeleid door Janneke Bron.

janneke.bron@pknvelp.nl
www.pknvelp.nl

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.