Home / Doesburg-Regiobode / Mantelzorgcafé in Doesburg

Mantelzorgcafé in Doesburg

DOESBURG – Dinsdagochtend 12 februari is er van 10.00 tot 11.30 uur weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé in De Waag in Doesburg. Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Het mantelzorgcafé wordt gehouden door VIT-hulp bij mantelzorg en is dé plek om andere mantelzorgers te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. De mantelzorgconsulent is deze dag gastvrouw. Zij ontvangt iedereen met een kopje koffie of thee en kan vragen beantwoorden. Opgave is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden.

www.vithulpbijmantelzorg.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.