Home / Brummen-Regiobode / Mama- en Papacafé in MFC

Mama- en Papacafé in MFC

KLARENBEEK – De peuter staat in het middelpunt van het nieuwe Mama- en Papacafé in Klarenbeek. De peuters zijn hier samen met hun mama of papa welkom om deel te nemen aan activiteiten die voor beiden leuk en leerzaam zijn.

Het eerste Mama- en Papacafé is op woensdag 13 februari. Er wordt dan een winterverhaal verteld. De peuters zitten op schoot aandachtig te luisteren. Een andere ochtend wordt een ei van vilt gemaakt. Dit geeft voor zowel peuter als ouder altijd een mooi resultaat. In mei staat het natuurlijke medicijnkastje centraal en de laatste bijeenkomst van het sezoen in juni staat in het teken van peuterpret.
Het Mama- en Papacafé wordt verzorgd door Kinderdagopvang Klarenbeek en de Roze Juf, Yvonne Koldenhof. Zij vinden het belangrijk om ouders van peuters kennis te laten maken met natuurlijke materialen en middelen. Bijdrage voor deze ochtend is 2 euro per kind. De ochtenden vinden plaats in het ontmoetingscentrum De Brug van het MFC en duren van 10.00 tot 12.00 uur.

Lees ook

Koor Spirit zoekt dirigent

KLARENBEEK – Dirigent Lida Linderhof gaat het Klarenbeekse kerkkoor Spirit verlaten. 25 jaar geleden begon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.