Home / Rheden-Regiobode / Lezing over Middachten

Lezing over Middachten

SPANKEREN – Spanso ontvangt donderdag 28 februari jachtopzichter Henri Kleijer van landgoed Middachten. Hij houdt een lezing met als titel ‘Een jaar rondom Middachten’ met dia’s over de historie, de ligging en de opbouw van landgoed Middachten. Ook vertelt hij over instandhouding, faunabeheer en het financieelbeleid ten behoeve van het landgoed. Kasteel en landgoed zijn nog steeds particulier bezit. Middachten is een landgoed in bedrijf: er wordt landbouw bedreven, gewerkt in huis en tuinen, er is een timmerwerkplaats en er wordt hout geoogst en gejaagd. De spreker kan er alles over vertellen. De aanvang is zoals gewoonlijk 14.00 uur. De locatie is het Dorpshuis te Spankeren.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.