Home / Doesburg-Regiobode / Lezing over landschapsarchitectuur

Lezing over landschapsarchitectuur

DOESBURG – Vereniging ‘t NUT houdt woensdag 20 februari een lezing over landschapsarchitectuur in de serre van de Gasthuiskerk in Doesburg. Landschapsarchitect Eveline de Kock vertelt over haar tak van sport en hoe het werk in de afgelopen decennia veranderde. Ze vindt de relatie tussen mensen en de plek waar ze leven oneindig boeiend. De rivier de IJssel komt zeker aan bod in De Kock’s lezing, maar ook de komst van de nieuwe Omgevingswet en de veranderingen die deze wet met zich meebrengt. Het wordt een interactieve avond. De avond begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur open. De entree is gratis voor leden, niet-leden betalen 6 euro.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.