Home / Doesburg-Regiobode / Lezing over het huwelijk

Lezing over het huwelijk

ANGERLO – Het Ouderencontact in Angerlo heeft donderdag 14 februari een bijeenkomst in de Wehmerhof. Ina Timmer en Arie Niks komen met een lezing over de geschiedenis van het huwelijk getiteld: Verliefd, Verloofd, Getrouwd. Het Ouderencontact is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder. De bijeenkomsten van Ouderencontact vinden eens per maand plaats op een donderdagmiddag van 14.30 tot ongeveer 16.30 uur. Wat betreft de bijeenkomst op 14 februari vraagt het Ouderencontact bezoekers om trouwfoto’s, van ouders, kinderen en kleinkinderen mee te nemen voor een kleine expositie. De Wehmerhof is te vinden aan de Dorpsstraat 33 in Angerlo; dit is het gebouw achter de Galluskerk.

Lees ook

Auto in de brand tijdens krabben

DOESBURG – Op de Pol in Doesburg is vorige week donderdag een auto uitgebrand. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.