Home / Rheden-Regiobode / Lezing architect Alberto Kerkhof

Lezing architect Alberto Kerkhof

VELP – Aansluitend op de expositie Architectuur belicht de Arnhemse architect Alberto Kerkhof zondag 17 februari zijn beroep tijdens een lezing over architectuur en kunst in Nieuwe Ruimte in Velp. Is architectuur kunst? Wat is de inspiratiebron van een architect? Hoe wordt een ontwerp voor een gebouw gemaakt? Alberto Kerkhof vertelt hierover en beantwoordt na zijn lezing vragen. Daarna wordt de film vertoond die Jan van Venrooy maakte over de Arnhemse ontwerper Bas Maters. De lezing begint om 15.00 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief thee/koffie. Gratis entree voor donateurs van de Stichting Nieuwe Ruimte.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.