Home / Alle-Regiobode / Lancering thriller Havikerwaard groot succes

Lancering thriller Havikerwaard groot succes

DE STEEG – De presentatie van de psychologische thriller Onder Invloed, op zondag 3 februari in De Boecop in De Steeg, was een groot succes. In een overvolle kerk werden diverse onderwerpen uit het boek belicht. Dat meldt de Ellecomse auteur van het boek, Tamara Onos.

De presentatie van Onos had de vorm van een mini-symposium. De zaal luisterde geboeid naar de afwisselende presentaties door enthousiaste mensen met als verbindend element Onder Invloed. Zo sprak IC-verpleegkundige Mathilde Stuiver over reanimeren en het gebruik van een AED. Een onderwerp waar Renske Nijland, hoofdpersoon van de thriller, al in hoofdstuk één mee te maken krijgt. De geschiedenis, inrichting en natuur van de Havikerwaard, de plaats delict, werden besproken door landschapsarchitect Peter Verhoeff.
Onder Invloed is het thrillerdebuut van Tamara Onos. Zij lichtte met de nodige humor toe hoe het schrijfproces in de afgelopen jaren is verlopen. Naderhand verkocht Uitgeverij LetterRijn exemplaren van het boek en de eerste recensies zijn reeds verschenen. Het verhaal over Renske Nijland wordt goed ontvangen, meldt Onos.
De thriller Onder Invloed speelt zich af in de Havikerwaard, in de binnenstad van Doesburg en op andere bekende plekken in de regio. Hoofdpersoon Renske Nijland wordt tijdens haar hardlooprondje ingeschakeld bij een reanimatie. Wanneer het slachtoffer overlijdt, doet de politie het ongeval af als dood door dronkenschap. Door haar werk als expert gevaarlijke stoffen, vermoedt Renske echter dat er meer aan de hand is.
Onder invloed is verkrijgbaar bij de uitgever www.LetterRijn.nl en via boekhandels en bol.com. Het boek kost 17,50 euro.

Foto: Jikke Göbel

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.