Home / Rheden-Regiobode / KV Diderna collecteert

KV Diderna collecteert

DIEREN – Korfbalvereniging Diderna / Visser Sloopwerken doet komende week mee aan de collecte van Jantje Beton. De leden gaan tussen maandag 25 februari en zaterdag 9 maart langs de deuren om geld op te halen. Zij zijn herkenbaar aan de collectebus en legitimatie met logo. Jantje Beton zorgt ervoor dat alle kinderen onbezorgd kunnen spelen. De helft van de opbrengst is bestemd voor de jeugd van de korfbalvereniging; hier wordt nieuw materiaal van gekocht.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.