Home / Doesburg-Regiobode / Kunstburg is Doesburgse Ondernemer van het Jaar

Kunstburg is Doesburgse Ondernemer van het Jaar

DOESBURG – Speciaalzaak Kunstburg is de eerste Doesburgse Ondernemer van het Jaar. Dat werd dinsdag 5 februari bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond in het Ondernemershuis Hanzegilde.

Op deze avond waren alle maandwinnaars van 2018 samen om in het zonnetje te worden gezet. Daarnaast is één hen van uitgroepen tot overall-winnaar en Doesburgse Ondernemer van het Jaar 2018. Dit werd speciaalzaak Kunstburg. Eigenaar Henny Noordermeer kreeg de prijs uitgereikt door burgemeester Loes van der Meijs: bloemen, een trofee, een speld en een cheque voor een professionele bedrijfsfilm. De overige maandwinnaars zijn eveneens in het zonnetje gezet en kregen allen een bijzondere speld, ontworpen door de Doesburgse ontwerpster Laura Egbers.

De jury beoordeelde de twaalf maandwinnaars aan de hand van een beoordelingsmatrix met daarop zeven punten. Kunstburg maakte het verschil op de onderdelen lef, ontwikkeling en toegevoegde waarde. De speciaalzaak in teken- en verfartikelen groeide de laatste jaren stapsgewijs naar een uiterst complete (web)winkel. De verhuizing naar een groter pand in de Kerkstraat was aanleiding om Kunstburg uit te roepen tot maandwinnaar van de maand april 2018.
De jury bestond uit burgemeester Loes van der Meijs, Herman Geereking van Vitalisering Binnenstad Doesburg, voorzitter Rob Appelhof van de Stichting Centrum Belang, Jelle Koning van het Hanzegilde en Richard Kok van DoesburgDirect.nl.
De twaalf maandwinnaars zijn: Ter Steeg Lederwaren, Gietburg Group, Only for Men, Kunstburg, Goudsmid Laura Egbers, Hapas & Tapas bij de Bouche, Building Colours, Esther Pelgrom Zang, Hot Rod, Xycleservice, Bloem en Kunst Doesburg en Gravuur Andre Bikker.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.