Home / Brummen-Regiobode / Kunst in het gemeentehuis

Kunst in het gemeentehuis

BRUMMEN – In het gemeentehuis van Brummen is tot eind maart de tentoonstelling Kunst in de Hal te bekijken. De expositie Hoekige abstracte vormen bestaat uit keramiek van Magda Snijders en foto’s van Aad van den Bosch.

Magda Snijders uit Klarenbeek werkt aan de hand van thema’s. Dat geeft haar ‘de mogelijkheid de expressiekracht van de klei en de glazuren’ te onderzoeken. Aad van den Bosch uit Ellecom startte in 2003 met landschapsfotografie maar heeft zich inmiddels ook ontwikkeld in de abstractie fotografie. Aad creëert met verschillende composities ‘een geheel eigen wereld’.

www.atelierpsk.com

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.