Home / Brummen-Regiobode / Kracht & Vlugheid blijft bestaan

Kracht & Vlugheid blijft bestaan

EERBEEK – Gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid Eerbeek had het erg moeilijk om nieuwe bestuursleden te vinden. Het einde van de vereniging leek nabij. Een noodoproep heeft gelukkig resultaat gehad. Het bestuur is blij te kunnen vermelden dat de gymnastiekvereniging zal kunnen blijven bestaan. “Met een nieuwe penningmeester en secretaris kunnen we de vereniging draaiend houden.” Wel wordt nog steeds gezocht naar een enthousiaste voorzitter. Belangstellenden voor deze functie kunnen mailen naar bestuur@krachtenvlugheid.eu.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.