Home / Brummen-Regiobode / Kraamhuur voor hobbybeurs

Kraamhuur voor hobbybeurs

BEEKBERGEN – Hobbyisten die hun zelfgemaakte artikelen willen verkopen, kunnen dit op zaterdag 11 mei doen in de Hoge Weije in Beekbergen. Van 9.00 tot 15.00 uur is er dan een hobbymarkt, waarvan de opbrengst bestemd is voor de stichting Whoe. Een tafel huren kost 15 euro, voor twee tafels betaalt een verkoper 25 euro. Verkopers kunnen artikelen aanbieden die zijn gehaakt, gebreid, gepunnikt of gekantklost, maar ook borduurwerk, tekeningen en schilderijen en zelfgemaakte kaarten. Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via info@whoe.nl. De betaling verloopt tijdens de beurs.

www.whoe.nl
info@whoe.nl

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.