Home / Rheden-Regiobode / Korfbal voor de allerkleinsten

Korfbal voor de allerkleinsten

DIEREN – Korfbalvereniging Diderna / Visser Sloopwerken houdt zaterdag 9 februari weer een Kangoeroe Klup. Deze bijeenkomst tussen 10.30 en 11.30 uur is bedoeld voor kinderen tussen de drie en zes jaar die kennis willen maken met korfbal. Er wordt lekker met de bal gespeeld en al voorzichtig geprobeerd deze in de korf te gooien. Ook worden er tikspelletjes en spelletjes met de bal gedaan. Na afloop is er een glaasje limonade, een krentenbol en een stukje fruit. Alle kinderen mogen meedoen. Er wordt gespeeld in de grote zaal van sporthal Theothorne in Dieren.

www.diderna.nl

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.