Home / Doesburg-Regiobode / Koffiepauze voor werkzoekenden

Koffiepauze voor werkzoekenden

DOESBURG – Op donderdag 21 februari is er een Walk&Talk voor werkzoekenden in de bibliotheek van Doesburg. Tijdens deze ‘koffiepauze voor werkzoekenden’ is loopbaanbegeleider en coach Chris Nijskens van La Vuelta aanwezig. Ze zal informatie geven over wat haar werk inhoudt. Ook kan ze uit eigen ervaring vertellen hoe het is om een carrièreswitch te maken. Alle werkzoekenden zijn welkom bij de bijeenkomsten. “Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent”, aldus de organisatie. Bij de Walk&Talk krijgen bezoekers de ene keer inspiratie van een gastspreker en de andere keer een handige tip van een andere deelnemer. Tijdens de koffiepauze kunnen werkzoekenden ook kennis brengen en juist andere deelnemers helpen. De bijeenkomst van 21 februari duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Om 9.45 uur staat er koffie en thee klaar. Gratis aanmelden kan op www.biebnieuws.nl.

Lees ook

Dominee Chris Kors neemt afscheid van Doesburg

DOESBURG – Zondag 9 mei neemt dominee Chris Kors met zijn familie afscheid van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.