Home / Brummen-Regiobode / Klucht van BAZO

Klucht van BAZO

KLARENBEEK – ‘Drie criminele zusters’ is een klucht die de buurtvereniging BAZO begin maart vier keer gaat opvoeren in gebouw Samuel aan de Brinkenweg in de buurtschap Hooiland bij Klarenbeek. De klucht in drie bedrijven wordt opgevoerd door leden van de buurtvereniging, Hiermee trekken ze ieder jaar volle zalen. Het stuk gaat over drie zusters die verhuizen van het platteland naar de grote stad en gaan op het verkeerde pad. Het toneelstuk is te bekijken op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart om 20.00 uur. Vrijdagavond is er ook een opvoering om 20.00 uur en zaterdagmiddag 9 maart om 14.00 uur
De kaarten kosten 5 euro en zijn te verkrijgen bij Hanny Dekker telefoon 055-3664890.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.