Home / Nieuws / Klein Molekamp draagt ambtsketen over

Klein Molekamp draagt ambtsketen over

ROZENDAAL – Burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp van de gemeente Rozendaal heeft donderdag 31 januari zijn ambtsketen officieel overgedragen aan locoburgemeester Marieke Albricht. Hiermee is zijn afscheid een feit. Na tien jaar legt Klein Molekamp zijn functie neer om te gaan genieten van een welverdiend pensioen. Hij kijkt ‘met voldoening en warmte’ terug op zijn burgemeesterschap. Woensdag 14 februari wordt zijn opvolgster Ester Weststeijn ge├»nstalleerd. Verderop in deze krant kijkt Klein Molekamp uitgebreid terug op zijn tijd als burgervader van de gemeente Rozendaal.

Foto: Arnold van der Wiel

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.