Home / Doesburg-Regiobode / Klassieker The Notebook bij Filmhuis Hummelo

Klassieker The Notebook bij Filmhuis Hummelo

HUMMELO – Filmhuis Hummelo heeft vrijdag 22 februari een romantische film in petto. Vanaf 20.30 uur kan het publiek genieten van de klassieker The Notebook.

In The Notebook draait alles om liefde op het eerste gezicht. Allie Hamilton komt begin jaren veertig naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun, die vanaf het eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.
Op het eerste gezicht lijkt The Notebook een klassieke romantische film. Toch zit er een tweede laag onder het verhaal, door de manier waarop het verhaal wordt verteld.

De film begint om 20.00 uur en is te zien in het Dorpshuis in Hummelo. Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij de Spar in Hummelo of vanaf 20.00 uur aan de zaal. Wie zeker wil zijn van een plekje, doet er goed aan te reserveren via bestellen@dorpshuishummelo.nl.
In de wintermaanden vertoont Dorpshuis Hummelo iedere maand een mooie film onder de noemer Filmhuis Hummelo. Dit is de vierde film van het seizoen, in maart staat de laatste voorstelling op de agenda.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.