Home / Rheden-Regiobode / Kindermiddag bij de Narrenkap

Kindermiddag bij de Narrenkap

VELP – Tijdens de kindermiddag van carnavalsvereniging de Narrenkap op zaterdag 2 maart zijn alle kinderen uit Velp en omstreken welkom voor een gezellig feestje, samen met jeugdprins Tord en zijn gevolg. Ook is er een show van Ellen en Jochem. De middag staat helemaal in het teken van Fortnite. Kinderen kunnen als hun favoriete Fortnite-karakter verkleed komen. Ook kan er Fortnite gespeeld worden. De kinderen die het mooist, leukst of meest origineel gekleed zijn maken ook nog eens kans op leuke prijzen en aan het eind is er een verrassing voor ieder kind. De entree deze middag is geheel gratis. Het feest begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur. De locatie van ’t Narrenhuus is aan de de Beemd 3 in Velp.

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.