Home / Doesburg-Regiobode / Kikker in Het Arsenaal

Kikker in Het Arsenaal

DOESBURG – Kinderfilmhuis de Teil in Doesburg presenteert zaterdag 9 februari om 14.00 uur de film Kikker en Vriendjes – Verliefd. Kikker voelt zich een beetje raar. Hij heeft het dan weer warm en dan weer koud. Zijn hartje klopt heel snel: van boinkerdeboink, boinkerdeboink. Volgens Haas is Kikker verliefd. Maar op wie dan, denkt kikker? En als hij verliefd is, hoe kan hij dat dan laten zien? Misschien wel door de grootste sprong ooit te maken! De film wordt vertoond in Het Arsenaal in Doesburg. Het verhaal duurt 45 minuten, is Nederlands gesproken en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De entree bedraagt 3,50 euro en na afloop is er iets lekkers.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.