Home / Rheden-Regiobode / Kennismaken met ninjutsu

Kennismaken met ninjutsu

DIEREN – Bujinkan Dojo in Dieren houdt in februari proeflessen voor iedereen die kennis wil maken met Ninjutsu. Deze Japanse krijgskunst is een vorm van zelfverdediging die gebruik maakt van het correct bewegen van het gehele lichaam. Voor de technieken is weinig kracht nodig en ze worden aangepast aan ieders lichaamsbouw. In de lessen wordt aandacht besteed aan rollen, valbreken en andere aspecten van veilig trainen. Via diverse bevrijdingsmethoden, arm- en polsklemmen en trap- en stoottechnieken kan worden geproefd van de veelzijdigheid van deze krijgskunst. Er wordt altijd serieus getraind in een ontspannen en vriendschappelijke sfeer. De kennismakingslessen zijn elke donderdag in februari van 20.15 tot 22.15 uur in de gymzaal aan de Burgemeester Bloemersstraat 1 in Dieren. Deelname is voor iedereen van zeventien jaar en ouder en kost 10 euro voor vier lessen. Aanmelden kan via www.bujinkan-dieren.nl.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.