Home / Nieuws / Kamerkoor Canzonet van start met Misa Criolla-project

Kamerkoor Canzonet van start met Misa Criolla-project

SPANKEREN – In de Petruskerk in Spankeren is Kamerkoor Canzonet met een groep projectzangers van start gegaan met het instuderen van de Misa Criolla en andere Zuid-Amerikaanse koorwerken. Deze worden in april ten gehore gebracht

Er wordt flink geoefend onder leiding van dirigent Dineke de Roo om deze Argentijnse volksmis ten gehore te brengen. Dit gebeurt op zaterdag 6 april in de Ontmoetingskerk in Dieren.
Kamerkoor Canzonet beoogt met deze productie de regio kennis te laten maken met de zangcultuur en ritmes uit de rijke Zuid-Amerikaanse traditie. Zij constateert een terugloop in het aantal deelnemers in koren, maar met dit project wil het koor laten zien dat het door de krachten te bundelen in staat is een groter koorwerk op het programma te zetten met veel uitvoerenden. Daarom heeft Canzonet in het bijzonder zangers uit de regio uitgenodigd.
Er is nog plaats voor enkele bassen en tenoren. De productie wordt ondersteund door instrumentale muziek en zang, uitgevoerd door het Latijns-Amerikaans ensemble Los Criollos.

misacriolla@canzonet.nl
www.canzonet.nl

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.