Kaartverkoop Mondolia van start

KLARENBEEK – De kaartverkoop voor de jaarlijkse uitvoering van Muziek- en Amusementsvereniging Mondolia uit Oosterhuizen gaat van start. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart om 19.30 uur speelt Mondolia in het Boshuis in Klarenbeek.

Vorig jaar heeft de vereniging voor het eerst haar jaarlijkse uitvoering in het Boshuis gehouden. Dat was een succes en daarom heeft Mondolia opnieuw voor deze Klarenbeekse locatie gekozen. “De voorbereidingen voor deze uitvoeringen zijn in volle gang en het belooft een gezellige avond te worden”, aldus de vereniging.
De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten kosten 7 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor 3 euro mee. Ze zijn verkrijgbaar bij Bike Totaal Wolters in Klarenbeek, bij Riet de Koning via tel. 055 – 3600168 of door een e-mail te sturen naar mavmondolia@gmail.com. Donateurs worden door de leden bezocht.

www.mondolia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.