Home / Rheden-Regiobode / Kaarten in Rheden

Kaarten in Rheden

RHEDEN – Vrijdagavond 8 februari wordt weer de maandelijkse kaartavond gehouden in het clubhuis van Sc Rheden aan de IJsselsingel. De koffie en lekkere hapjes worden aangeboden door de club en er zijn hele leuke prijzen te winnen. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur om 20.00 uur wordt begonnen met spelen. De activiteit is uitsluitend toegankelijk voor (oud)-leden, vrijwilligers, donateurs, adverteerders en vrienden/supporters.

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.