Home / Rheden-Regiobode / Jutbergtrail door Veluwse bossen

Jutbergtrail door Veluwse bossen

DIEREN – Atletiekvereniging Gelre uit Dieren houdt op zaterdag 23 februari de Beko Jutbergtrail. De voorinschrijving is gesloten, maar hardlopers kunnen zich nog wel ter plekke inschrijven tot een half uur voor de start, mits er nog plek is uiteraard. Er kunnen in totaal 750 lopers meedoen.

De vrijwilligers van AV Gelre zien het iedere keer weer als een feest om voor alle lopers een geweldige sportieve dag te organiseren. Voor elke loper is er voldoende uitdaging. Er zijn parcoursen van 7,5, 15,2, 21,1 en zelfs 30,4 kilometer. De lopers starten vanaf 10.30 uur voor de 21,1 kilometer en de 30,4 kilometer. De 7,5 en de 15,2 starten om 11.15 uur. Deelnemers lopen over paden en lanen van de heuvelachtige bossen van Nationaal Park De Veluwezoom. Er is een aantal pittige beklimmingen en mooie afdalingen.

www.avgelre.nl

evenementencommissie@avgelre.nl

Lees ook

Kansfonds verlengt jaarlijkse bijdrage Inloophuis Dieren

DIEREN – Het Kansfonds/Fonds Franciscus heeft het Inloophuis Dieren laten weten dat de jaarlijkse bijdrage …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.