Home / Nieuws / Jubilea bij Sursum Corda

Jubilea bij Sursum Corda

ELLECOM – In oktober bestaat muziekvereniging Sursum Corda uit Ellecom honderd jaar. De vereniging is al druk doende om een gepaste viering van deze bijzondere verjaardag voor te bereiden. Maar niet alleen Sursum Corda viert haar jubileum, ook een aantal leden wordt dit jaar gehuldigd vanwege de respectabele lengte van hun lidmaatschap. De eerste was Eric Baas, die op zijn zeventiende begon met muziek maken en inmiddels veertig jaar lid is. Naast een trouwe bezoeker van de repetities was Eric bestuurslid en deed hij werk als muziekbibliothecaris. Dat hield in dat hij de koorleden muziekbladen uitleende en deze later ook weer innam en archiveerde. Voorzitter Johan van den Belt sprak Eric toe en overhandigde hem het certificaat en de sculptuur van de KCZB.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.