Jubilarissen PvdA gehuldigd

DOESBURG – Tijdens de ledenvergadering van PvdA Doesburg, op donderdag 17 januari, is stilgestaan bij de jubilea van acht leden. Zij zijn 25 tot maar liefst 55 jaar lid.

Afdelingsvoorzitter Max Donk verbond in zijn toespraak de kroonlidmaatschappen aan memorabele perioden in de PvdA-geschiedenis, zoals het tijdperk Den Uyl en de roerige wao-crisis in de vroege jaren negentig. “Mooi te zien hoe jullie in roerige tijden besloten lid te worden van onze partij en dat ook zo veel jaren bleven.”
Van de acht jubilarissen waren er drie aanwezig bij de geanimeerde ledenvergadering in de Buurtacademie in Doesburg. Dat waren Wim Derksen, oud-wethouder en voorzitter, (55 jaar lid), Ina Timmer, oud-raadslid (50 jaar lid) en de huidige voorzitter, oud raadslid Max Donk (30 jaar lid). Deze jubilarissen werden toegesproken door bestuurslid Yvonne Irving-Schrader. Het drietal kreeg een bos rode bloemen mee naar huis. De overige jubilarissen zullen nog persoonlijk een attentie ontvangen.
Op 1 mei, de Dag van de Arbeid, wordt traditiegetrouw nog door het landelijk partijbureau van de PvdA stilgestaan bij jubilea.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.