Home / Brummen-Regiobode / Jubilarissen PJB gehuldigd

Jubilarissen PJB gehuldigd

BEEKBERGEN – Tijdens de ledenvergadering van harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) zijn twee jubilarissen gehuldigd. Hendrik de Boer en Frans Alink werden door voorzitter Gerrit Woudenberg in het zonnetje gezet en gehuldigd vanwege hun respectievelijk 65- en 40-jarig lidmaatschap van PJB.
Hendrik de Boer is al 65 jaar actief lid en speelt euphonium in het harmonieorkest. Frans Alink speelt in datzelfde orkest de 1e trompet. Beide heren hebben in het verleden meerdere jaren in het bestuur van PJB gezeten. Ook speelden er diverse familieleden van Hendrik en Frans bij PJB.
Op de foto staan van links naar rechts: Hendrik de Boer, voorzitter Gerrit Woudenberg en Frans Alink. Vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap kreeg Frans Alink een oorkonde en een verguld insigne van de Muziekbond Gelderland-Flevoland.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.