Jubilarissen bij Vrouwen van Nu

HUMMELO – Tijdens de jaarvergadering van de Vrouwen van Nu Hummelo, Keppel en Drempt zijn drie dames eens flink in het zonnetje gezet voor hun lange lidmaatschap. Marijke Hesselink is al 40 jaar lid, Jannie Nijland 25 jaar en Ank van Campen 40 jaar. Hennie Harenberg is nog langer betrokken bij de Vrouwen van Nu, maar liefst 50 jaar, maar zij kon deze avond niet aanwezig zijn. De dames ontvingen een groot applaus, een oorkonde en een bloemstuk. Overigens jubileerden niet alleen deze leden, maar ook de afdeling zelf. De vereniging vierde haar 80-jarig bestaan, vandaar het cijfer 80 op de achtergrond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.