Home / Brummen-Regiobode / Jonge Ouder Café in Brummen

Jonge Ouder Café in Brummen

BRUMMEN – Dinsdag 19 februari is er weer een Jonge Ouder Café in de bibliotheek in Brummen. Dit is een samenwerking tussen SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart. Iedere derde dinsdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur kunnen ouders, grootouders en verzorgers van kindjes van 0 tot 4 jaar elkaar ontmoeten en ervaringen delen. Dit Jonge Ouder Café vindt plaats in de bibliotheek van Brummen en geïnteresseerden kunnen gewoon binnen lopen. Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.