Home / Brummen-Regiobode / Jeugd OLTO speelt Toffe Peer

Jeugd OLTO speelt Toffe Peer

LOENEN – Na het succes van de musical De Notenkraker, die vorig jaar op de planken werd gebracht door muziekvereniging OLTO, wordt dit jaar gewerkt aan de productie Toffe Peer. Zaterdag 9 februari zijn de uitvoeringen om 14.30 en om 16.00 uur in dorpscentrum De Brink in Loenen.
De twaalf kinderen die vorig jaar hebben meegedaan, hebben zich ook dit jaar weer enthousiast opgegeven. Ook kwamen er nieuwe kinderen bij, zodat er met een groep van 23 kinderen gestart kon worden. Vanaf oktober is er onder leiding van Jeroen Voorhorst druk geoefend. Ook is er al samen met het harmonieorkest onder leiding van Willem van Zee gerepeteerd.
Op de twee basisscholen De Tweede Stee en De Poort in Loenen worden gratis entreekaartjes uitgedeeld, zodat de kinderen naar de prestaties van hun klas- of schoolgenootjes kunnen kijken. Zo probeert OLTO kinderen enthousiast te maken voor dans, toneel en vooral muziek.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.