Home / Belangrijk / IVN-wandeling Zijpenberg

IVN-wandeling Zijpenberg

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt op maandag 4 maart om 09.30 uur een wandeling rondom de Zijpenberg, één van de hoogste punten in de Oost-Veluwezoom. De start is bij parkeerplaats Paviljoen de Posbank bij Rheden. Tijdens de wandeling vertellen de gidsen over het ontstaan van dit heuvelachtige gebied en doen zij uit de doeken waar de naam Zijpenberg vandaan komt. Ook wordt er aandacht besteed aan het ingrijpen van de mens in het landschap. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en gaat over heuvelachtig terrein. Aanmelden is niet nodig en de wandeling is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.