Home / Rheden-Regiobode / IVN-wandeling Beekhuizen

IVN-wandeling Beekhuizen

VELP – IVN Oost-Veluwezoom start op zondag 24 februari om 14.00 uur een wandeling in Park Beekhuizen. Park Beekhuizen wordt ook wel Klein Zwitserland genoemd. In deze excursie beleven de deelnemers de achtergrond van deze naam. Tijdens de wandeling wordt er aandacht besteed aan de historie van het Park. De honderden jaren oude lanenstelsels en de parkaanleg, wat daar nog van te zien is en wat niet meer. De sportieve wandeling voert over verschillende heuvels van het park. Een tocht met, nu de bomen nog kaal zijn, diverse prachtige vergezichten. Het startpunt is de hoek van de Blauwe laan en Ossendaalselaan in Velp. De onverharde Blauwe laan met een dubbele bomenrij ligt links, circa 500 meter vanaf de rotonde Beekhuizenseweg/Zutphensestraatweg in de richting van Rheden. De wandeling duurt ongeveer twee uur en is kosteloos, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.