Home / Brummen-Regiobode / IVN-excursie in Imbos

IVN-excursie in Imbos

EERBEEK – Natuurvereniging IVN Eerbeek geeft zondag 10 februari een excursie in het bosgebied ten noordwesten van de Imbosweg in Nationaalpark Veluwezoom. Natuurgidsen vertellen over de historie van het gebied en er wordt een bezoek gebracht aan de nederzetting Imbos en aan de oorspronkelijke bedding van de Eerbeekse beek. Deze natuurexcursie start vanaf de parkeerplaats Elsberg aan het einde van de Schaapsallee, toegankelijk vanuit Laag Soeren. Zoals gebruikelijk begint de excursie om 14:00 uur en duurt ongeveer 2 uur.

www.ivn-eerbeek.nl of tel. 0313 651079

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.