Home / Alle-Regiobode / Inzameling voor Dierenvoedselbank

Inzameling voor Dierenvoedselbank

DOESBURG – Stichting Dierenvoedselbank DBD houdt zaterdag 2 maart een inzamelingsactie. Bij Faunaland aan de Ooipoortstraat in Doesburg wordt onder andere diervoeding ingezameld voor huishoudens met een minimuminkomen.

De Stichting Dierenvoedselbank DBD en Stichting Uit de Brand hebben het initiatief opgepakt om geld in te zamelen voor diervoeding, opslagruimte en het helpen van mensen die op minimaniveau leven in de gemeente Rheden en omgeving. Daarvoor worden niet alleen regelmatig inzamelingen gehouden, zoals zaterdag in Doesburg, ook worden sponsoren gezocht die met een financiële bijdrage het werk van de stichtingen kunnen steunen. “Het budget van de stichtingen is nihil, omdat alle gelden noodzakelijk worden gebruikt voor diervoeding en nieuwe kleding en eventuele noodpakketten voeding voor onze cliënten. Maar we willen waarmaken wat we beloofd hebben. Dat is alle dieren en daarbij hun baasjes helpen om er weer bovenop te komen na financiële problemen.”
Meer informatie over de Stichting Dierenvoedselbank DBD en Stichting Uit de Brand is verkrijgbaar bij initiatiefnemers Mo Mansveld – Kropmans en Diana Kersbergen, tel. 06-41541844 of dierenvoedsebankdbd@gmail.com.

Lees ook

Business & Shopping: Corbeek Tweewielers viert jubileum met E-bike Opstapdagen

DIEREN – Het is al weer 12,5 jaar geleden dat Michel Corbeek zijn eigen zaak …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.